11/2/10

Αφορισμοί

Όταν το άλλο πρωί ξυπνάς μετά από πολύνεκρο αφιέρωμα στο Στελάρα και το πρώτο που κάνεις είναι να ψάχνεις στον Παγκόσμιο Ιστό τα «Παράνομα φιλιά», καταλαβαίνεις οτι μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τη ζωή σου.


*****


Όταν σε μια πόλη συναντάς δυο φορές σε μια ώρα ένα άγνωστο πρόσωπο στο δρόμο σκέφτεσαι πως η πόλη αυτή έχει πιθανώς κάτι να σου μάθει.


*****


(με τον τρόπο του χ.ζ.)
Όπου και να ταξιδέψω ο μαλακισμένος άνθρωπος με πληγώνει.


*****


Millenium - 2009: ποτέ ο ύπνος δεν ήταν πιο δύσκολος.


*****


Πρωινό κάποιου μήνα, κάποιου έτους, σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη:
«βγάλε λίγο ήλιο γαμώ το σπίτι σου...»


*****


8 σχόλια:

  1. Χριστέ μου! παραλίγο να ξεχάσω το λινκ:

    http://www.youtube.com/watch?v=4vNDRlWYIWg&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πόσες φορές την είχα πει αυτή την τελευταία φράση σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη τον Αύγουστο...αλλά και εδώ που βγαίνει ο ήλιος τι έγινε; σκατά είναι και εδώ. δε λέω έχει ζέστη και καλύτερο φαΐ αλλά κατά τα λοιπά...σκατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ μου Ιβάν Αλεξέι Κοζλόβοβιτς μη διαιωνίζεις σε περικαλώ το μίζερο αυτού ταύτου του τόπου γκρινιάζοντας κι Εσύ όπως κι όλοι μας. Ας χαρούμε το φαγάκι και τον ήλιο διότι αυτά είναι το Άλφα και το Ωμέγα και κάποιοι δεν τα έχουν ούτε αυτά, και τα λοιπά μπορούν θεωρητικά να διορθωθούν (ναι, ακόμα κι αυτό μπορεί να γίνει! :) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to teleutaio mallon prepei na einai to epishmo mantra twn ellhnwn sthn allodaph. aw, the memories.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το email που δίνετε (tibanator) μάλλον δεν λειτουργεί. εκτός κι αν δεν το τσεκάρετε συχνά. αν όντως δεν ισχύει πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργο αλλού έχω γράψει πως ο carnellio κατεβαίνει στη χώρα μόνο για να πάει στο γεωπόνο. Αυτές τις μέρες ήταν στο μιτάτο φαίνεται και δεν είχε μυαλό για υπολογιστές. Θα το δει αύριο πρωί πρωί και θα σου απαντήσει.

    Πάντως θες το πιστεύεις, θες όχι, τον είδα ψες και του είπα να σε επικοινωνήσουμε εμείς πρώτοι, χωρίς να δω το μήνυμά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το mail που έστειλα αφορά πρωτίστως εσένα κι έπειτα τον carnellio. αφού είναι δική του η διεύθυνση θα σου μεταφέρει το μήνυμα και το email μου. κι έτσι μπορούμε να επικοινωνούμε και εκτός των blogs.
    υ.γ. θα επανέλθω σε ποσταρίσματα και συζητήσεις όταν ξεκολλήσω από τη "δουλειά" μου που με τρώει αυτές τις μέρες. μπορεί να 'ναι και πολύ σύντομα ή όχι τόσο, ή πάλι να 'ναι για στιγμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή